Selecteer een pagina

Warmtepomp met financiering

Steeds vaker installeren we warmtepompen met financiering. Bijna altijd is de besparing op stookkosten groter dan de maandelijkse aflossing aan financiering. Daarmee houden huiseigenaren per maand extra geld over. Ook een warmtepomp in combinatie met zonnepanelen wordt steeds vaker gefinancierd.

Manieren van financieren

Greanloan: Lening speciaal gericht op het financieren van duurzame producten. Meer informatie op GreanLoans.nl

Energiebespaarlening: Lening bij fonds overheid, speciaal opgericht om de aanschaf van duurzame producten te stimuleren. Dit fonds is ook erg geschikt voor ondernemers die hun huis willen verduurzamen. Meer informatie op Ikinvesteerslim.nl

Meefinancieren in hypotheek: Bij het afsluiten van een hypotheek, zowel voor aanschaf van een nieuw huis, als bij het opnieuw afsluiten van een hypotheek voor uw bestaande huis kunnen duurzame maatregelen zeer voordelig worden meegefinancierd.

Warmtepomp met financiering via Duurzame-energiewinkel

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor aanschaf van een warmtepomp met financiering? Wij vertellen u hier graag alles over. Onze partner in financiering zoekt naar de meest voordelige vorm van financiering en sluit deze voor u af. Zo weet u zeker dat u op de meest voordelige manier leent, en heeft u hier zelf nauwelijks werk aan.